Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Kook de aardappelen en de koolraap in water met zout in circa 20 minuten gaar. Giet ze af en laat een paar minuten droogstomen. Doe ze terug in de pan.
Zet ondertussen een pan op met de melk en kruidnagels. Plet de knoflook en voeg toe aan de melk. Breng zachtjes aan de kook en haal dan van het vuur.
Haal de kruidnagels uit de melk en giet de melk over de aardappelen en koolraap. Stamp dit tot een puree. Roer de bieslook en de boter erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Tip!
Combineer de stamppot met een ambachtelijke gehaktbal van uw slager!
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.