Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Steek van de 4 plakken ham en van 4 plakken kaas rondjes uit, even groot als de appelschijven. Hak de afsnijdsels fijn en meng door het gehakt, samen met de mosterd, paprika en peper en zout naar smaak. Vorm hiervan 8 platte koeken.
Leg op 4 van de vleeskoekjes een schijf ham, appel en kaas. Leg vervolgens een tweede vleeskoekje erop. Druk de zijkanten met iets bevochtigde handen tegen elkaar, zodat de vulling omgeven is door gehakt.
Bak de hamburgers in hete boter of margarine bruin en gaar. Laat de overige kaas onder een voorverwarmde grill smelten of doe in de koekenpan waarin de hamburgers zijn gebakken met afgesloten deksel.
Dien de broodjes op met een blaadjes sla, tomaat, mosterd, de hamburger, gesmolten kaas en komkommerschijven. Zet indien nodig vast met een prikker.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.